Direct naar hoofdinhoud

Na overlijden

U heeft met zorg uw bedrijf en vermogen opgebouwd. Een goede en heldere overdracht van het vermogen na uw overlijden is dan ook belangrijk. Dit geeft rust voor uzelf bij leven en zorgt voor duidelijkheid bij nabestaanden na uw overlijden. Uiteraard spelen naast persoonlijke overwegingen fiscale consequenties ook vaak een rol. Hoe kunt u zo slim mogelijk voldoen aan uw persoonlijke wensen?

De specialisten van Mijn Vermogenszorg denken hierin graag kritisch mee. Dit doen we door u een spiegel voor te houden. Wat zijn echt uw wensen en strookt dat met de manier waarop e.e.a. nu is geregeld? Veelal zal dat niet het geval zijn en kunnen we dit in samenspraak met de notaris aanpassen aan uw wensen. De zekerheid dat alles optimaal geregeld is, zal rust geven. Wel zo prettig.

Executele:

Mijn Vermogenszorg helpt u graag bij het regelen van uw nalatenschap. Maar de dienstverlening stopt daar niet. Indien gewenst staan we namelijk ook klaar om uw nabestaanden te helpen bij de uitvoer van het testament. De exacte invulling hiervan wordt separaat met u vastgelegd en kan inhoudelijk sterk uiteenlopen, waarbij we als adviseur, executeur of afwikkelingbewindvoerder kunnen optreden. De rol die wij vervullen hangt uiteraard volledig af van uw wensen. We nemen de mogelijkheden graag met u door, waarbij we nadrukkelijk stil zullen staan bij de implicaties van de verschillende keuzes.