Direct naar hoofdinhoud

Opbouw vermogen

De meeste mensen bouwen vermogen op vanaf ruwweg hun 30e. De woning is gekocht, de auto staat op de oprit en de spaarrekening groeit. Voor ondernemers speelt daarbij ook nog dat hun onderneming veelal verder professionaliseert. Dit moment in het leven is een goed moment om te starten met een duidelijke financiële visie voor de toekomst.

Om u zo goed mogelijk te helpen bij de juiste inzichten, starten we met een duidelijke uiteenzetting van de huidige situatie. Welke stappen zijn al volledig vastgelegd voor de toekomst, wat zijn de huidige inkomsten en welke uitgaven komen eraan? Dit plan geeft in enkele pagina’s perfect uw huidige vermogenspositie aan, maar staat ook stil bij enkele mogelijk scenario’s. Hierdoor krijgt u optimaal inzicht in uw cijfers en situatie.

Met deze uitgangssituatie in gedachten kunt u een plan maken voor de toekomst. Uiteraard is de invulling volledig afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Hoeveel rendement is nodig, hoeveel risico is acceptabel en misschien wel het belangrijkste… wat past bij u als persoon? De specialisten van Mijn Vermogenszorg helpen u graag om e.e.a. inzichtelijk te maken voor uzelf en uw beleggingsadviseur.