Direct naar hoofdinhoud

Over ons

Onze achtergrond

De eigenaren van Mijn Vermogenszorg hebben veel ervaring met de financiële wereld. Hierbij loopt de achtergrond uiteen van jarenlange bankervaring t/m het opzetten en stevig neerzetten van een bestaand accountantskantoor. Hoewel de karakters en competenties verschillen, hebben alle collega’s van Mijn Vermogenszorg 1 ding gemeen. Een voorliefde voor financiën en een enorme drive om de klant optimaal te helpen. Dit komt naar voren in onze gesprekken, de manier van werken, maar vooral in de manier waarop DE klant onze dienstverlening ervaart: helder, nuchter en doeltreffend.

Open en duidelijk

In onze dagelijkse contacten met klanten houden we van een heldere communicatie. Dit betekent uiteraard dat we graag duidelijke afspraken maken, maar ook dat we een pittig gesprek niet uit de weg gaan. In onze gesprekken met klanten vragen we vaak door naar het hoe en waarom. Hierbij nemen we geen genoegen met de veilige antwoorden. We willen echt! weten hoe het zit. Wat zijn de drijfveren, waar ligt de echte wens. Door op deze manier samen te werken, is de toegevoegde waarde optimaal.

Ons team staat voor u klaar.

Wij zijn gek op ons werk en u kunt ons altijd bellen, mailen of appen. En uiteraard staan we open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op.

Eddie Favre, Msc en NOVEX
Nelleke Haarsma, AA
Drs. Evert-Jan Veldkamp, AA RB
Patrick Luurssen AA
Herwin Kompagnie, AA RB
Eddie Favre, Msc en NOVEX

Eddie heeft jarenlang in de financiële dienstverlening voor bedrijven gewerkt. Vanuit een persoonlijk ervaring met de afhandeling van een erfenis is hij geïntrigeerd geraakt in het vakgebied van executele en afwikkeling. Hij heeft zich hier vervolgens beroepsmatig in verdiept en is inmiddels toegelaten tot de NOVEX. Met Mijn Vermogenszorg wil hij mensen helpen en daarbij is zijn doel eenvoudig.. Mensen moeten in eenvoudige woorden uit kunnen leggen wat ze nu exact hebben vastgelegd in huns testament en waarom. In samenwerking met de notaris zorgt hij vervolgens dat alles ook juridisch goed geregeld wordt. Naast de formele zaken aan de voorkant treedt hij ook op als afwikkelingsbewindvoerder voor klanten. Hij zorgt dan voor de afwikkeling van het testament zodat nabestaanden daarmee niet belast worden.

Nelleke Haarsma, AA

Nelleke is mede-oprichter van Mijn Accountant en zorgt sinds jaar en dag dat alle processen binnen het bedrijf optimaal geregeld zijn. De passie voor het vak heeft ervoor gezorgd dat ze op bijna alle vlakken binnen de accountancy een specialist genoemd kan worden. Door haar theoretische kennis te verbinden met de praktijk weet ze altijd pragmatische oplossingen te vinden. Deze no-nonsense aanpak valt op en heeft bijgedragen aan de gezonde groei van het bedrijf en veel van haar klanten.

Drs. Evert-Jan Veldkamp, AA RB

Evert-Jan heeft oog voor detail, maar verliest tegelijkertijd nooit het totaal uit het oog. Als erkend register belastingadviseur bijt hij zich graag vast in complexe fiscale zaken. Deze eagerness in combinatie met zijn zorgvuldige dossierkennis zorgt ervoor dat hij altijd het maximale resultaat voor de klant realiseert. Dit gecombineerd met zijn natuurlijke rust en humor maken van hem een perfecte sparringspartner voor veel zakelijke vraagstukken.

Patrick Luurssen AA

Patrick is altijd bijzonder geïnteresseerd in zijn klanten én hun onderneming. Wat drijft hem/haar persoonlijk en wat zijn de unieke eigenschappen van het bedrijf? Deze oprechte interesse zorgt voor open en bijzondere gesprekken. Met zijn zakelijke instinct weet hij vervolgens haarscherp de risico’s en kansen te benoemen en bespreekbaar te maken. Hij gaat hierbij geen onderwerpen uit de weg en zal altijd positief-kritisch blijven. Deze manier van zakendoen past bij zijn visie om altijd voor de lange-termijn te gaan. Een houding die wordt gewaardeerd door zijn vele klanten.

Herwin Kompagnie, AA RB

Als mede-oprichter van Mijn Accountant is Herwin al zeer lang actief in de zakelijk dienstverlening. Herwin is accuraat en scherp, maar zeker geen traditionele accountant. Hij is ondernemend van aard en is altijd positief kritisch in zijn gesprekken met de klant. Daarnaast is hij zeer bedreven in het koppelen van boerenverstand aan fiscale wetgeving en financiële eisen. Oftewel hij snapt de klant en zorgt voor een fiscaal slimme invulling daarvan. Klanten waarderen deze combinatie en dat zorgt altijd weer voor een prettige samenwerking.